Trotse Google Partner

Vroombouw

Soms ontstaat er uit een tegenslag iets moois. Dat blijkt wel in het geval van Bouwbedrijf Vroom, waar technische problemen met de website een aantal jaar geleden zorgden voor een verminderde vindbaarheid in Google en het mislopen van diverse potentiƫle klanten. Gelukkig bood Harundo de oplossing in de vorm van AdWords-adverteren; iets waar het bouwbedrijf ook nu nog steeds de vruchten van plukt.

Bekijk casus

Peuterstoeltje.nl

Bij een online advertentiecampagne draait alles om het rendement op de investering (ROI). Voor Peuterstoeltje.nl is die gelukkig meer dan in orde, zegt directeur Rick Fokke. Ongeveer een jaar geleden ging hij voor zijn AdWords-campagnes in zee met Harundo. Sindsdien ziet hij zijn verkoopcijfers steeds meer stijgen, terwijl de kosten per conversie dalen.

Bekijk casus

Tritt Case in Toscana

De specialist in vakantiehuizen in het mooie Toscane wilde een verbeterslag realiseren van zijn AdWords campagne. Wij zijn middels een nieuwe techniek (3.0 structuur) aan de slag gegaan met de campagnes en boekten binnen een maand de eerste resultaten!

Bekijk casus

Tevreden klanten van Harundo

Gratis AdWords Scan

Met de gratis AdWords Scan van Harundo kun je snel een goed beeld krijgen van hoe jouw website in de zoekmachine Google presteert.