Google Ads

Google Ads (voorheen beter bekend als Google AdWords) is een bekend advertentieprogramma waarmee je meer rendement uit je website kunt halen. Je kunt onder meer adverteren op zoektermen en zo hoger of zelfs bovenaan in de zoekresultaten van Google komen. Ook zijn er diverse andere soorten advertenties, die we hieronder één voor één bespreken.

Adverteren met Google Ads is een vak apart en daarom kun je dit het beste uitbesteden aan een ervaren specialist. Het team van Harundo hanteert een zeer doeltreffende methode om hoger in Google te komen en heeft al voor talloze klanten aansprekende topposities behaald. Bel ons direct op 074 82 00 909 als je meer wilt weten over de mogelijkheden voor jouw website.

Adverteren op Google: wat zijn de voordelen?

Adverteren op Google biedt vele voordelen, zoals:

  • Je krijgt meer bezoekers als je website hoger in Google staat
  • Je werft meer potentiële klanten met bijvoorbeeld remarketing campagnes
  • Je kunt je advertenties sturen op winstgevendheid
  • Je kunt met je webshop adverteren in Google Shopping (Harundo werkt ook met Channable)

Het resultaat van online adverteren wordt niet alleen bepaald door het bedrag dat je betaalt voor een klik. Ook de kwaliteitsscore van je advertenties heeft grote invloed op je succes. Het opzetten van een effectieve AdWords-campagne inclusief relevante advertenties is dusdanig lastig, dat uitbesteden aan een specialist je de nodige kosten bespaart en je rendement enorm verhoogt.

Hoger in Google met advertenties

De meest bekende vorm van Google advertising is het gebruik van Google Search tekstadvertenties. Hiermee ben je verzekerd van een van de bovenste 4 plekken in Google voor de zoekwoorden die voor jou belangrijk zijn. Je zichtbaarheid is hiermee groter dan in de organische zoekresultaten en de weergaveopties worden alsmaar uitgebreider.

Wil je met je website niet alleen hoger in Google komen, maar ook daarbuiten profiteren van de nodige exposure? Dan is Google Display adverteren een uitstekende optie. Hiermee verspreid je banners via een enorm netwerk van relevante websites en kun je de doelgroep bereiken die voor jou het meest van belang.

Waarom AdWords uitbesteden aan een specialist?

Bovenstaande opties zijn de meest bekende vormen van online adverteren via Google Ads. Toch zijn er ook andere soorten advertenties die je succesvol kunt inzetten om jouw internet marketing naar een hoger niveau te tillen. Remarketing is bijvoorbeeld een extreem effectieve manier om jouw bedrijf top of mind te houden bij mensen die eerder belangstelling hebben getoond.

Speciaal voor webshops zijn de mogelijkheden van Google Shopping zeer interessant. Met een Shopping-campagne in AdWords sta je met jouw producten direct bovenaan in Google en wek je hun interesse met een automatisch ingeladen productfeed. Google Ads specialisten zoals wij van Harundo kunnen hierbij werken met Channable, wat uitbesteden aan ons een extra goed idee maakt.

Dé Google Ads specialist van Nederland

Je Google Ads-campagnes laten opzetten door een specialist, zorgt dat je het maximale rendement uit online adverteren haalt. Je bespaart tijd en geld én profiteert van kennis en ervaring die in de loop van vele jaren is opgebouwd. Dankzij deze expertise kunnen wij je bij Harundo bijvoorbeeld ook Mobiel adverteren en Video advertising aanbieden. De opties zijn werkelijk eindeloos!

Wil jij ook aan de slag met online adverteren en met je website hoger in Google komen? Schakel Harundo in voor maximaal succes met je SEA campagnes. Als dé Google AdWords specialist van Nederland hebben wij al talloze klanten geholpen aan topresultaten. Ben jij de volgende? Bel ons op 074 82 00 909 of vraag een gratis scan aan.