Trotse Google Partner

Soms ontstaat er uit een tegenslag iets moois. Dat blijkt wel in het geval van Bouwbedrijf Vroom, waar technische problemen met de website een aantal jaar geleden zorgden voor een verminderde vindbaarheid in Google en het mislopen van diverse potentiële klanten. Gelukkig bood Harundo de oplossing in de vorm van AdWords-adverteren; iets waar het bouwbedrijf ook nu nog steeds de vruchten van plukt.

Goede combinatie met andere marketingactiviteiten

Inmiddels behoren de technische siteproblemen alweer geruime tijd tot het verleden. Bouwbedrijf Vroom beschikt weer over een goed functionerende website en is hiermee prima vindbaar in Google. Toch loopt de AdWords-campagne via Harundo nog altijd, zo vertelt communicatiemanager Erik Diepstraten enthousiast. “Het bevalt ons simpelweg zó goed, dat we geen enkele aanleiding zien om te stoppen. Adverteren vult onze andere online marketingactiviteiten zoals linkbuilding uitstekend aan en zorgt ervoor dat we bij de doelgroep optimaal in beeld blijven.”

Continue aanscherping van effectieve strategie

Al vanaf het begin zijn de resultaten van de AdWords-campagne goed, zo herinnert Erik zich. “Tijdens het overleg met Harundo werd ons duidelijk verteld waarom het verstandig was te kiezen voor een bepaalde strategie. Die bleek al snel te werken, want sinds ingang van de advertentiecampagne steeg ons aantal brochureaanvragen zienderogen. Wel merkten we dat de conversieratio niet altijd zo hoog was als gehoopt. Harundo heeft toen een aantal zaken geoptimaliseerd en sindsdien zijn de resultaten alleen nog maar verbeterd. Met name in het afgelopen half jaar halen we behoorlijk wat klanten uit onze AdWords-campagne.”

Fijne samenwerking met regelmatige updates

Ook de toekomst ziet er wat de communicatiemanager betreft rooskleurig uit. “Harundo optimaliseert haar campagnes continu op basis van de laatste inzichten en statistieken. Hierdoor blijft het rendement op onze investering in AdWords stijgen. Maandelijks houdt Harundo ons op de hoogte van de voortgang en de communicatie verloopt erg prettig. Ook krijgen we snel antwoord op vragen, hoewel we die niet vaak hebben. Alles verloopt immers helemaal naar wens. Wat ons betreft blijven we daarom op dezelfde voet doorgaan!”

Terug naar overzicht

Tevreden klanten van Harundo

Gratis AdWords Scan

Met de gratis AdWords Scan van Harundo kun je snel een goed beeld krijgen van hoe jouw website in de zoekmachine Google presteert.