Trotse Google Partner

Bij een online advertentiecampagne draait alles om het rendement op de investering (ROI). Voor Peuterstoeltje.nl is die gelukkig meer dan in orde, zegt directeur Rick Fokke. Ongeveer een jaar geleden ging hij voor zijn AdWords-campagnes in zee met Harundo. Sindsdien ziet hij zijn verkoopcijfers steeds meer stijgen, terwijl de kosten per conversie dalen.

Betrouwbare AdWords-partner dicht in de buurt

Rick adverteert met Peuterstoeltje.nl inmiddels al jarenlang in Google – in het verleden helaas niet altijd met het gewenste resultaat. Eerdere AdWords-partners bereikten niet de gestelde doelen of waren gevestigd aan de andere kant van het land. Toen de gelegenheid zich aandiende, zocht Rick een nieuwe en betrouwbare partner dicht in de buurt. Hij kwam uit bij Harundo, dat met zijn vestigingsplaats in Hengelo niet al te ver verwijderd is van zijn bedrijfslocatie in Vriezenveen.

Aanzienlijk hogere verkoopcijfers

Al snel na ingang van de samenwerking begonnen de resultaten van zijn online advertentiecampagnes te verbeteren, vertelt Rick. “Door de expertise van Harundo hoopte ik een hogere conversieratio te realiseren en meer te gaan verkopen. In die opzet zijn we gelukkig ruimschoots geslaagd. We verkopen inmiddels aanzienlijk meer dan in de oude situatie. Ik vind de maandelijkse advertentiekosten weliswaar fors, maar de kosten per conversie dalen nog altijd. Hierdoor blijft AdWords voor mij een uitstekende investering die zichzelf ruimschoots terugverdient.”

Prettig klantcontact en goede service

De service en het contact met Harundo ervaart Rick als prettig, zo laat hij weten. “Ik heb bewust gekozen voor een partij dicht in de buurt en dat bevalt tot nu toe uitstekend. Elke maand ontvang ik een keurig overzicht van de recente campagneresultaten en met eventuele vragen kan ik bij een vaste contactpersoon terecht. Ik ben dan ook erg tevreden over de samenwerking met Harundo en kijk nu al uit naar de resultaten die we in de toekomst kunnen behalen!”

Terug naar overzicht

Tevreden klanten van Harundo

Gratis AdWords Scan

Met de gratis AdWords Scan van Harundo kun je snel een goed beeld krijgen van hoe jouw website in de zoekmachine Google presteert.